Navegació, accés i seguretat

- Catalina Muñoz Nágera amb DNI 38786030A propietària de llarinfantssnoopy.cat, (d'ara en endavant Llar d'Infants Snoopy)no es fa responsable de la informació o continguts que es puguin obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no depenguin  de llarinfantssnoopy.cat.

Continguts

- Les imatges gràfiques, o continguts textuals que es mostren en la pàgina web són propietat de Llar d'Infants Snoopy o han estat descarregades de llocs web gratuïts.

- Aquestes imatges o textos, total o parcialment, no podran ser reproduïts, duplicats, copiats o comercialitzats sense el consentiment exprés i per escrit de Llar d'Infants Snoopy. L'incompliment d'aquesta normativa és una infracció castigada per la legislació vigent.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA (LOPD) 

- Llar d'Infants Snoopy realitzarà un estricte compliment respecte a la normativa vigent a cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant la seva privadesa i confidencialitat. 

 - Llar d'Infants Snoopy es compromet a mantenir tots les dades que ens facilitin els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 desembre)   

- L'usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a Llar d'Infants Snoopy a través de llarinfantssnoopy.cat a incorporar les seves dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús correcte.  

- L'usuari del web que facilita dades de caràcter personal a través d’  llarinfantssnoopy.cat podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, en cas que ho sol·liciti a les oficines de Llar d’Infants Snoopy, C/ República Dominicana, 51 – MATARÓ (BARCELONA) o enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.